Landsdækkende fremstilling af specialværktøj

Har du brug for en virksomhed, der kan fremstille specialværktøj efter dine behov? Hos Brila Teknik har vi siden 1998 udviklet maskiner til forskellige industrier.

Vi har beliggenhed i Frederikshavn, og vi har derfor mange kunder fra Aalborg, Frederikshavn og Jylland – men sandheden er, at vi tilbyder fremstilling af specialværktøjer som sikkemaskiner, lokkemaskiner og værktøjsmaskiner til hele landet.​

Vi kommer med holdbare løsninger

Med mere end 35 års erfaring på bagen har vi lavet et bredt udvalg af værktøj, herunder specialværktøj. Vi har en hel del projekter i bagagen, så du kan være sikker på, vi også kommer i mål med dit.

Vi er stolte af hurtigt at kunne finde på holdbare, praktiske løsninger til vores kunder, som ellers har haft problemer med at opstøve det rette specialværktøj. Eller måske skal du bruge noget helt unikt? Vi står klar til at hjælpe dig. 

Hvad koster specialværktøj?

Der findes ikke en standardpris på specialværktøj – det er specialfremstillet, og derfor er der ikke ét tilbud, der er ens. Det specielle ved specialværktøj er nemlig, at de alle er specielle former for værktøj tilpasset det, de har til formål at kunne. 

Derfor vil prisen på specialværktøjet eksempelvis afhænge af:

  • Størrelsen på værktøjet
  • Det eller de slags materialer, der skal bruges
  • Antallet af specialværktøjet, der skal fremstilles

Vi vil derfor gerne høre fra dig, så vi kan høre mere om dine behov. Så kan vi ud fra vores priser udarbejde et uforpligtende tilbud.

Køb specialværktøj hos os

Skal vi finde på en løsning til dig til en god pris? Så vil vi gerne høre fra dig.

Du kan ringe til os på telefon 21 79 99 80 eller sende en e-mail til lars@brilateknik.com. Slutteligt har vi en kontaktformular, som du finder her til højre, du kan bruge.​

Få et gratis tilbud nu!​

Udfyld gerne formularen med din forespørgsel - så hører du fra os hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation​

​Brila Teknik

Brønderslevvej 68
​9900 Frederikshavn

​​

Tlf.: +45 21 79 99 80

E-mail: lars@brilateknik.com

CVR: 34608199