Erfaring siden ​1982

​​​Tilbage i 70’erne startede Lars ’s far - Jens Christian Andreasen et isoleringsfirma og opfandt prototype til den transportable håndholdte sikkemaskine til brug i tyndplade industrien.

I 80’erne blev Lars uddannet maskinarbejder og maskinmester, hvorefter han arbejdede rundt i hele verden både på land og vand. Igennem sit arbejde kunne han se der var et potentielt behov for den håndholdte sikkemaskine.

I 1998 grundlagde Lars firmaet Brila Teknik, hvor han sideløbende med sit arbejde som maskinmester, valgte at videreudvikle og forbedre den håndholdte sikkemaskine. Hvilket har resulteret i, at Brila Teknik nu leverer transportable håndholdte sikkemaskine af høj kvalitet til det meste af Europa.

Igennem årerne opfandt og udviklede han adskillige forskellige værktøjsmaskiner til brug i tyndplade industrien – heriblandt også den lokkemaskine vi forhandler i dag.

Som maskinmester arbejdede Lars desuden med støj- og lyddæmpning til kraftvarmeværker, kedler og motorer på skibe, og har derigennem mere end 20 års erfaring. Støj- og lyddæmpning er nu en integreret del af Brila Teknik, og vi leverer støj- og lyddæmpere til store og små virksomheder i Danmark.​

​Vi er gode til at finde hurtige, men holdbare løsningsmodeller på mange opgaver der ellers ville være problematiske for det pågældende firma.​

​I 2022 blev Hanne ansat i virksomheden på fuld tid, hun er uddannet indenfor sundhedsvæsnet, så det var noget af et karriereskifte. Hanne varetager de administrative opgaver, indkøb, forsendelserne og hjælper lidt til i produktionen samt står for branding af virksomheden.

Brila Teknik drives i dag af Lars og Hanne, og vi er stolte over, at vi sælger vores produkter til selvstændige og forhandlere i Skandinavien, Europa, Storbritannien, Australien og USA.

Kontakt os

​Såfremt du har spørgsmål til vores maskiner og værktøj så udfyld formularen​.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi løser opgaven

Vi udfærdiger gerne et uforpligtende tilbud på værktøjsmaskiner, og giver også gerne råd og vejledning.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon +45 21 79 99 80 eller på e-mail lars@brilateknik.com.