Sikkemaskine og andre maskiner til værktøjsgrossister

Er du på udgik efter en ny sikkemaskine? Hos Brila Teknik kan vi tilbyde enhver form for sikkemaskine. Vi har specialiseret os i udvikling og produktion af forskellige former for værktøjsmaskiner. Vores kunder er værktøjsgrossister i blandt andet Aalborg, Frederikshavn og resten af Jylland.

STOR EKSPERTISE MED MASKINER SÅSOM EN SIKKEMASKINE

Vi har mange års erfaring og stor ekspertise som værktøjsmager. Vi har specialiseret os i fremstilling af maskiner såsom en sikkemaskine. Vores kunder er grossister som for eksempel Sanistaal, Jysk Værktøj og Lemvigh-Müller. Vores målgruppe er typisk blikkenslagere, isolatører og lignende.

Vi har ekspertise til udvikling og fremstilling af maskiner såsom:​

  • ​Pladevalse
  • Sikkemaskine
  • Fladjernsbukker

Vi har arbejdet med produktion af værktøj i over 30 år, og en af vores spidskompetencer er inden for produktion af maskiner til blandt andet tyndpladeindustrien. 

Vores maskiner bemærker sig ved, at de er bærbare. Dermed er de nemme at flytte rundt med og at transporterer rundt i for eksempel en kassevogn.

Kontakt os for at få mere at vide om vores maskiner

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores maskiner, og hvis du er værktøjsgrossist, er du velkommen til at få flere oplysninger om os. 

Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på udvikling af en sikkemaskine, og vi tager gerne en drøftelse om vores salg af værktøjsmaskiner.

Du kan ringe på telefon 2179 9980 for at høre mere om vores maskinproduktion. Eller du kan skrive til e-mail lars@brilateknik.com.​

Få et gratis tilbud nu!​

Udfyld gerne formularen med din forespørgsel - så hører du fra os hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation​

​Brila Teknik

Brønderslevvej 68
​9900 Frederikshavn

​​

Tlf.: +45 21 79 99 80

E-mail: lars@brilateknik.com

CVR: 34608199