​Lokkemaskiner fremstillet af erfarent firma

Hos Brila Teknik er vi specialister i at fremstille arbejdsmaskiner til konkurrencedygtige priser. 

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring i branchen, og derfor kan vi varetage mange forskellige opgaver såsom fremstilling af lokkemaskiner efter dine ønsker. Vi servicerer primært kunder fra Aalborg, Frederikshavn og resten af Jylland.

Hvis du er på udkig efter en lokkemaskine til din virksomhed, kan du med fordel kontakte os for professionel hjælp. Vi har den rette erfaring samt et moderne værksted, som gør os i stand til at løse både kunder.

Vi laver lokkemaskiner lige efter dine ønsker

Vi kan eksempelvis fremstille lokkemaskiner lige efter dine ønsker og behov. Denne maskine bruges til lokning af huller til popnitter og pladeskruer med mere. 

Lokkemaskiner hos os laves enten som en maskine med to til tre huller med en bredde på cirka 500 millimeter eller med fem til ni huller med en bredde op til 1.400 millimeter.

De enkelte lokkestationer kan justeres i forhold til hinanden. Derudover kan vi levere maskinen med en konisk bagstrop, hvilket kan bruges i forbindelse med fremstilling af Nordsø-kapper. Vi laver med andre ord lige den form for maskine, som du har brug for.

Kontakt os for at høre om dine muligheder

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for lokkemaskiner, så kontakt os gerne med det samme. Vi står klar til at høre om dine ønsker og fortælle dig mere om dine muligheder.

Du kan kontakte os på telefon 21 79 99 80 eller på lars@brilateknik.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer til dig.​

Få et gratis tilbud nu!​

Udfyld gerne formularen med din forespørgsel - så hører du fra os hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation​

​Brila Teknik

Brønderslevvej 68
​9900 Frederikshavn

​​

Tlf.: +45 21 79 99 80

E-mail: lars@brilateknik.com

CVR: 34608199